Óriásbuborék - Ajánlatkérés

Az igényelt szolgáltatásokra rövid időn belül egyénre szabott ajánlatot küldünk. Ha szükséges, a konzultációs időpontban átbeszéljük a további részleteket, és természetesen szerződünk egymással. A végső ár, pontos gyereklétszám, időtartam és animátorszám függvénye! A szolgáltatás ára nem tartalmazza a kiszállási költséget!
 óra  fő

Választható szolgáltatások

  • Röviden bemutatjuk és megtanítjuk a többméteres óriásbuborék készítését. Ezután akár 10 darab professzionális óriásbuborék készítő pálcával is próbálkozhatnak egy időben a résztvevők a színes buborékcsodák előállítására. A szolgáltatás alkalmas a szabadban, és fedett helyen egyaránt. Időtartalma az igények szerint alakul.


  • Hosszan bemutatjuk a többméteres óriásbuborékok készítését egy interaktív és vicces színpadi műsor formájában. Beszélünk magáról a fizikai jelenségről, és nem maradhatnak el az egyedi formájú buborékok sem. A szolgáltatás alkalmas a szabadban, és fedett helyen egyaránt. Időtartalma 30 perc.


  • Népszerű szolgáltatásunk, ahol ember nagyságú óriásbuborékba teszünk bele egész családokat pár másodperc erejéig. Az élmény egyedi és felejthetetlen! A rozsdamentes acélból készült keret 110 cm-es belső átmérőjének köszönhetően a ruha buborékmentes marad. A szolgáltatás nem alkalmas a szabadban, főleg huzatmentes helyen valósítható meg. Időtartalma az igények szerint alakul.


  • Az "Ember óriásbuborékban" szolgáltatást professzionális mobil fotóstúdióval (fekete vagy szürke színű vászon háttérfal, reflektorok, fényterelő méhsejtrács, stúdióvaku stb.) kiegészítve települünk ki az adott rendezvény helyszínére. A szolgáltatás igényelhető fotóssal is. A szolgáltatás nem alkalmas a szabadban. Időtartalma az igények szerint alakul.


  • Chauvet Bubble King a legnagyobb név a buborék effektek között, hiszen percenként több száz buborékot is képes előállítani! Extrém nagy kimenő teljesítményének, és a speciális buborékanyagunknak köszönhetően nagy területet is képes rövid időn belül buborékokkal beborítani. A gép rendezvényekre bérelhető!